Ravintolapäällikkö ála carte-ravintolaan Helsingin keskustaan

 

DUUNI ON POSITIIVINEN JUTTU! 

Staff Plus Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva auktorisoitu ravintola-alalle erikoistunut henkilöstöpalveluyritys, joka välittänyt alan parhaita osaajia jo vuodesta 2001. Staff Plus tarjoaa mahdollisuuden tehdä töitä silloin, kun se omiin aikatauluihin parhaiten sopii. Ravintola-alalle ominainen ilta- ja viikonloppupainotteisuus näkyy vuorotarjonnassamme, mutta myös päiväsaikaan työskentely onnistuu. Työntekijämme pääsevät työskentelemään monipuolisissa asiakasyrityksissämme joko keikkaluontoisesti, tai pidempiaikaisesti. 


Nyt etsimme tulosvastuullista RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen! Valittu henkilö työllistyy suoraan menestyvään asiakasyritykseemme.

Ravintolapäällikkönä pääset pyörittämään yrityksen laadukasta 55 paikan ala carte ravintolaa, joka sijaitsee ydinkeskustassa. Saat kunnianhimoisen tiimin johdettavaksesi, työyhteisö on hyvin tiivis ja aikaansaava porukka ja haussa olisi ennen kaikkea ihminen, joka sopii hyvin mukaan joukkoon ja johtaa joukkoja ammattitaitoisesti hyvällä johtajuudella eteenpäin.

Hakijan toivomme olevan osaava alan ammattilainen, jolla on jo kokemusta ravintolapäällikön työtehtävistä ja työskentelystä ala carte ravintoloista. Työssä pääsee tekemään monenlaista niin budjettien laatimisesta myyntiin, varausten hoitoon, henkilöstösuunnitteluun kuin suorittavaankin työhön. Olet innostava ja reilu esimies, joka omalla esimerkillään johtaa päivittäisiä toimintoja. Parhaiten työssä menestyy itsenäiseen työskentelyyn tottunut ja positiivisella asenteella varustettu tyyppi, jolla on tuntemusta viineistä. Esimiehenä olet reilu ja sosiaalisesti lahjakas tiimipeluri, jolla on hieman pilkettä silmäkulmassa. Hakemamme henkilö on alan rautainen ammattilainen, jolla on vielä tarmoa ja energiaa kehittää ravintolan toiminta seuraavalle tasolle. Palvelukulttuuri ravintolassa on ystävällinen, rento ja lämminhenkinen.

Palkka on kilpailukykyinen ja se määräytyy kokemuksen mukaan. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä ja työaika painottuu pääsääntöisesti iltaan.


Hakemaltamme henkilöltä edellytämme: 
+ aiempaa työkokemusta ravintolapäällikön työtehtävistä

+ kokemusta ala carte ravintoloista

+ positiivista asennetta

+ hyviä vuorovaikutustaitoja

 

Tarjoamme:

+ vakituisen työsuhteen

+ mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä

+ vapauden kehittää liiketoimintaa

+ mahtavan ja ammattitaitoisen työporukan
+ kilpailukykyisen palkan

 Lisätietoja Hanna Toivola, puh. 040-502 00 31 ma-pe klo 10-16. Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ansioluetteloineen sekä palkkatoiveineen sähköpostitse hanna.toivola(at)staffplus.fi, kirjoita aihekenttään ”ravintolapäällikkö”.

Lisää yhteystietosi ja ansioluettelosi myös esimiespankkiimme, niin se säilyy tallessa myös tulevaisuuden esimiestason rekrytointeja varten!

Huomaathan, että hakuaikaa on 30.11.2018 asti, joten lähetä hakemuksesi heti.

#duunionpositiivinenjuttu

Seuraa Staff Plussaa myös Facebookissa ja Instagramissa!