Naulakonhoitaja / Saliapulainen

Haemme asiakaspalveluhenkisiä, kohteliaita ja positiivisen asenteen omaavia reippaita naulakonhoitajia työskentelemään asiakasyrityksissämme pikkujoulukaudella.

Työ ei edellytä järjestysmieskorttia, naulakonhoidon lisäksi työhön sisältyy ravintola-apulaisen tehtäviä. Tarjoamme itsenäistä ja vaihtelevaa työtä erilaisissa alacarte- ravintoloissa, catering-tapahtumissa ja baareissa toiveidesi ja osaamisesi mukaan. Asiakkainamme on mm. suosittuja alacarte -ravintoloita ja tasokkaita catering- yrityksiä keskeisellä sijainnilla Helsingin keskustassa, Espoossa ja Vantaalla. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden lisäansioihin ja ammattitaidon kartuttamiseen oman vakituisen työn tai opiskelujen ohella. Työ on pääasiassa vuorotyötä, sekä aamu- että iltavuorossa. Vaadimme hakijoilta aikaisempaa työkokemusta ravintola-alan avustavista työtehtävistä sekä suoritettua hygieniapassia. Ravintola-alan koulutus lasketaan eduksi. 

Lisätietoja antaa Ruusu Toivonen 040-502 0851 arkisin 10-16. Lähetä hakemuksesi sekä CV sähköpostitse ruusu.toivonen(at)staffplus.fi tai kotisivujemme kautta www.staffplus.fi