Kokki / Social Burgerjoint


Haemme asiakasyrityksellemme Social Burgerjointille vikkelää ja ammattitaitoista keittiön kingiä kokin tehtävään! Burgerjointin motto kuuluu, että työntekijä on ykkönen ja toisena tulee burgeri. Burgerin sielu on tietenkin täydellinen pihvi - Hyppää iloiseen joukkoon mukaan valmistamaan suussa sulavia burgereita. Ravintoloita on kolme: Helsingin keskustan Citycenter, Kauppakeskus Redi ja Sörnäinen. Työnsuorituspaikka voi vaihdella ravintoloiden välillä.

Työ on mielenkiintoista ja vaihtelevaa keittiötyötä. Tehtävässä pääset tekemään hauskaa työtä oman ammattitasosi mukaisesti. Työ on vuorotyötä ravintoloiden aukioloaikoina, pääset kokemaan ravintoloiden vauhdikkuuden lounasaikana sekä herkuttelevien illallisvieraiden serviisit.

Kokin työnkuvaan kuuluu tietenkin herkullisten burgereiden valmistaminen unohtamatta misoja ja illan loppusiivousta, sekä kaikki edellä mainittujen väliin mahtuvat hommat kuuluvat työpäivääsi. 

Työssä menestyminen vaatii aitoa kiinnostusta ravintola-alaa kohtaan sekä sujuvaa suomenkielen taitoa. Edellytämme myös hygieniapassia ja voimassa olevaa salmonellatodistusta. Kokemusta keittiötyöskentelystä sinulta tulisi löytyä jo muutaman vuoden ajalta.

Toiveena on, että voisit aloittaa mahdollisimman pikaisesti! Tehtävä on kokoaikainen (112,5/3vko). 

Työhakemukset sini.sandstrom(at)staffplus.fi