Saliapulaisia ja plokkareita

duuni.jpg

Haemme nyt ammattitaitoisia, asiakaspalveluhenkisiä, hyvän paineensietokyvyn ja reippaan asenteen omaavia SALIAPULAISIA ja PLOKKAREITA työskentelemään asiakasyrityksissämme.
Tarjoamme itsenäistä ja vaihtelevaa työtä erilaisissa ravintoloissa Helsingin ydinkeskustassa toiveidesi ja ammattitaitosi mukaan.
 
Sinulla on vähintään vuoden kokemus aputarjoilijan tai plokkarin töistä ja hallitset alan perustaidot. Työ on vuorotyötä, ja painottuu erityisesti viikonloppu-iltoihin ja öihin.
 
Etsimämme henkilö on iloinen ja asiakaspalveluhenkinen, jolla ei kovassa kiireessäkään hymy hyydy. Olet tunnollinen työntekijä, tarkka ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Tarvittaessa osaat myös työskennellä itsenäisesti. Kassankäyttö kokemus lasketaan eduksi. Edellytämme suomen kielen taitoa sekä suoritettua hygieniapassia. Anniskelupassi katsotaan eduksi.Työtehtäviisi kuuluu erilaisia avustavia työtehtäviä ravintolasalissa ja -keittiössä, mm. tarjoilupöytien siistiminen ja täydennys, kattaminen, astiahuolto, astioiden kerääminen, tiskaaminen ja asiakaspalvelu. Työllistyessäsi olet velvollinen hankkimaan vaaditut työvaatteet omakustanteisesti, jotka voit halutessasi laittaa verovähennyksiin.

Hakemaltamme henkilöltä edellytämme: 
+ loistavaa asennetta työntekoon
+ halua luoda positiivisia palvelukokemuksia asiakkaille
+ aiempaa kokemusta saliapulaisen tehtävistä
+ hygieniapassia
+ sujuvaa suomen kielen taitoa

Tarjoamme mahdollisuuden:
+ päästä näkemään erilaisia paikkoja 
+ työskennellä sinulle sopivina ajankohtina


Hae tehtävää lähettämällä työhakemuksesi ja CV:si sähköpostiin mikael.hitonen(at)staffplus.fi
Laita aiheeksi "saliapulainen". 

#duunionpositiivinenjuttu

Seuraa Staffplussaa myös FACEBOOKISSA ja INSTAGRAMISSA