BAARITARJOILIJA

duuni.jpg

DUUNI ON POSITIIVINEN JUTTU!

Haemme asiakasyritykseemme mutkattomaan ja rentoon yksityiseen pubiin baaritarjoilijaa. Ravintola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, keskeisimmällä paikalla palveluiden ääressä ja mukavan lähiön ympäröimänä.
Ravintola noin 150-asiakaspaikkainen ravintola, jossa keskitytään laadukkaiden juomatuotteiden sekä hyvän ja iloisen palvelun meininkiin. Ruoka on tukemassa tätä ideologiaa. Simppeli lista koostuu burgereista, pizzoista ja baari-/pubiruoka-annoksista. Ruokalista on baarityylinen ja aika pitkälle itsepalvelutettu jossa asiakas tilaa ja maksaa baariin.

Hakemallamme baarityöntekijällä on varavastaavan pätevyys (yli 2-vuotta työkokemusta anniskelusta+ anniskelupassi), hygieniapassi sekä sujuva kirjallinen ja suullinen suomen kieli. Työajat sijoittuvat pääosin iltoihin ja viikonloppuihin. Töitä tarjolla noin. 60-90h/ 3 vko sovitusti. Arkivuoroissa työskennellään pääsääntöisesti yksin, joten varavastaavan pätevyys on välttämätön.

Pääpaino työssä on mukavien kanta-asiakkaiden palvelu rennolla mutta ammattimaisella otteella. Juomapuolella vahvasti oluita vaihtuvalla valikoimalla; tuotteet oppii ajan kanssa joten aikaisempi olut "guruilu" ei ole välttämättömyys, toki aikaisempi kokemus baarityöstä vaaditaan.

Arvostamme hymyä, pirteyttä ja aitoa kiinnostusta asiakaspalveluun "reippaalla" asenteella. Baarityöntekijä pääsee olemaan oma itsensä ja persoona saa näkyä. Työssä pääsee myös ideoimaan ja vaikuttamaan asioihin. Some-päivitykset yms. markkinointitoimenpiteet olisi hyvä olla hallussa. Vastuuta on myös jaossa, jos kiinnostus ja intoa riittää. Näistä esimerkkinä kamppikset, erilaiset teemaillat, kausidrinkit ja -annokset.

Palkkaus sovittavissa työkokemukseen perustuen. Lähetä työhakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja työpaikasta antaa Janika Toivonen 040- 502 0612 arkisin 9-16.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse janika.toivonen(at)staffplus.fi tai hakulomakkeen kautta.

#duunionpositiivinenjuttu

Seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa!