Baarityöntekijöitä

Staff Plus Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva auktorisoitu ravintola-alalle erikoistunut henkilöstöpalveluyritys, joka välittänyt alan parhaita osaajia jo vuodesta 2001. Staff Plus tarjoaa mahdollisuuden tehdä töitä silloin, kun se omiin aikatauluihin parhaiten sopii. Ravintola-alalle ominainen ilta- ja viikonloppupainotteisuus näkyy vuorotarjonnassamme, mutta myös päiväsaikaan työskentely onnistuu. Työntekijämme pääsevät työskentelemään monipuolisissa asiakasyrityksissämme joko keikkaluontoisesti, tai pidempiaikaisesti. 

DUUNI ON POSITIIVINEN JUTTU!

Etsimme jatkuvasti osaavia BAARITYÖNTEKIJÖITÄ työskentelemään monipuolisissa asiakasyrityksissämme Helsingin keskustassa. Tarjoamme töitä monissa eri ravintoloissa, mm. olutravintoloissa, yökerhoissa ja terasseilla. Baarityöt ovat ilta- ja viikonloppupainotteisia.

Hakemillamme henkilöllä on: 
+ vähintään yksi vuosi kokemusta baarityöstä
+ jalat maassa ja asiakaspalvelutaidot pilvissä 
+ kiireessäkin kivaa
+ sujuva suomen ja englannin kielen taito

Tehtävästä kiinnostuneille lisätietoja antaa Janika Toivonen 040-5029655 (ma-pe klo 10-16). Hae tehtävää lähettämällä Janikalle sähköpostia osoitteeseen janika.toivonen(at)staffplus.fi, kirjoita aihekenttään ”baarityöntekijä”. Voit hakea tehtävää myös hakulomakkeen kautta.

#duunionpositiivinenjuttu

Seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa